10 ani de activitate

Articol scris in data de: 10 11 2022

Anul aceasta am implinit 10 ani de cand ne-am infintat ca centru local La multi ani!

10 ani…10 ani plini de campuri…10 ani plini de bucurie…10 ani plini de distractie…10 ani plini de oameni frumosi…10 ani in care am invatat…10 ani in care am crescut…

10 ani pot parea mult, mai ales pentru un proiect bazat pe voluntariat. Cu toate acestea, liderii nostri nu au renuntat si au continuat sa munceasca cu o forta si pasiune, pe care, sincer, nu stiu cum reusesc sa o aiba in fiecare zi. Voluntariatul inseamna altruism, sa vrei sa oferi si sa impartasesti cunostinte, experiente si pasiuni, cedandu-ti totodata o parte din timpul tau liber pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Astfel ca, in 2012, 7 parinti doritori sa aduca cercetasia in cartierul nostru s-au adunat si au hotarat sa infiinteze un centru, fara sa stie, insa, ce ii astepta. Aveau sa cunoasca zeci de copii diferiti, pe care liderii nostrii i-au ajutat sa se dezvolte si sa creasca, zeci de campuri si hike-uri in care am descoperit impreuna Romania, zeci de bazaruri, in care copiii si-au petrecut sarbatorile aducand bucurie in sufletele oamenilor si, desigur, sute de poze si amintiri ce vor ramane pentru totdeauna in inimile tuturor.

De-a lungul anilor, centrul nostru a trecut prin multe schimbari, au venit si au plecat oameni, ne-am certat si ne-am impacat, s-au legat si s-au intarit prietenii, unele care rezista de minim 10 ani, la fel ca BN1. 

BN1 nu este doar un centru, este un grup de copii si adulti dedicati, pasionati si gata oricand sa ajute, care au un scop comun: sa lase lumea mai buna decat au gasit-o.

Articol scris de:
Maria U.