Craciun in familia BN1

Articol scris in data de: 06 01 2023

Dupa 2 saptamani de ateliere creative a venit si ziua de 17 decembrie 2022. Ce este atat de special in aceasta zi?  Vine Mos Craciun! Mosul a venit in centrul nostru un pic mai devreme aducand cu sine multa bucurie pe care ne-am dorit sa o impartasim cu o parte a comunitatii din care facem parte si nu numai.

Am inceput cu un bazar unde lupisorii si exploratorii nostri au expus ceea ce au lucrat cu inima si mainile lor, iar parintii au ales sa faca o donatie pentru cauza noastra: ajutorarea unei persoane cu deficiente motorii din judetul Suceava. Domnul sculptor ne-a bucurat inimile cu 2 totemuri pentru unitatea de lupisori, cioplite de dansul. Un adevarat cadou de la Mos Craciun. Contributia stransa in urma bazarului va ajunge la dansul ca o modesta multumire, alaturi de alte cateva mici daruri.

Dupa ce am declarat inchis bazarul am mers sa colindam 2 Centre de ingrijire Seniori, unde am fost primiti de bunici zambitori care ne-au incarcat sufletul cu multumirile dansilor. Abia asteptam sa ne intoarcem in mijlocul lor cu activitati. Sa ne revedem sanatosi in 2023!

Sarbatori fericite tuturor, si multa lumina in suflete!

Articol scris de:
Maria U.